Har du en butik eller annan verksamhet där det är ett måste med ett kassasystem? Om du vill ha ett bra kassasystem, så kan du med fördel välja ett butiksdatasystem som heter Wave. Bakom denna tjänst står ClearOn. Vad är då så unikt med detta system kanske du tänker? Jo, den är mer än bara ett system för att hantera kassan med. Bland annat få du detta:

  • Alltid rätt pris i systemet
  • Smarta integrationer
  • Smarta betalningar
  • Statistik och analyser
  • Bokföring och fakturering

Systemet i sig är helt komplett som ger dig en massa bra funktioner. Utöver det ovan så kan den göra så att du alltid har full koll på priser och din försäljning samt att det är ett sätt att göra din administration mycket enklare. Du kan även använda värdebärare tillsammans med detta system.

Smart system för din kassa

Ett kassasystem är ett måste om du har en butik eller verksamhet där du ska ta betalt. Men ett butiksdatasystem som Wave ger dig mer än bara det. Bland annat så har detta system en egenutvecklad programvara med stöd för Open Source. Systemet i sig ger dit tillgång till en massa bra funktioner som underlättar en hel del för din del.

Detta system för kassa, den ser till att uppdatera priser, den har smarta integrationer, samt att du kan hantera olika värdebärare med den. Då bland annat sms kuponger, ombudskvitton för spel och så vidare.

Sedan är det även ett smart system för att hantera betalningar med på ett enkelt sätt. Den ger dig även koll på lager och ger en bättre administration.